.

Jag har en kotlett nu. Jag har en snustand. Jag ska få ett hollywood-leende, men fan heller tänker jag bli en catwalk. gud hjälpe mig ..

Detta var ett tappert försök jag och Erika gjorde i Sydney för att bleka våra arma tänder, större delen av dagarna gick vi alltså runt med dessa


söntak

Shit vad dålig jag är på att skriva har jag nu kommit underfund med. Jag har nog aldrig varit med om att en människa tänker så mycket som jag gör, alltså då menar jag Riktigt mycket. Jag tänker innan jag talar, tänker på allas inklusive mina egna "problem", försöker vrida och vända på allas tankar, ja min hjärna går på högvarv dygnet runt kortsagt. Det sa min schrunk till mig även, "Olivia, du tänker bara, du känner aldrig", och fan vad sant det är. Jag tänker till och med i mina drömmar om problemen på dagen. knas?

Hur kan jag då ha så svårt för att få ut mina tankar i text. Stora problem didär

Idag ska jag bleka mina tänder! Gosh, hur ska detta gå! Jag håller nog på att förvandlas till en riktig håbege-brutalitet, så är det nog. Och jag som förra helgen satt med Attan på Knutan som riktiga fjortisar och kanstade Forex-godis på folk som var för mycket Helsingborg, Partille-Johnnys, Blonderade hår och horklackar. ackackack. Jag får nog ta och kasta godis på mig själv.

Mina tänder som Hund



Jag ska ta en Kissie-bild efter också. My oh my.

Livet i Helsingborg är riktigt omväxlande. Det finns alltid något spännande att göra, sjukt mycket roliga människor som tänker, underbara uteställen och TIVVAN är i bättre shape än någonsin!

Skämt åsido, för att gnälla ännu lite mer.

Nej men denna helg har fakstikt varit sjukt najs. Har mestadels hängt med Attan dock, som nu är på Rosk sicket litet as. Jag har dock lovat att uppdatera om vad hans älskling Kissie gör på dagarna, han fick ett nattmess för att uppfylla hans önskan:

"Update Kissie: Kissie blickar tillbaka över åren som gått i sin nattblogg över hur hon har betett sig och hur mogen hon har blivit idag.Hon brer på om löshår o sin lillasyster som hon hatar, Kissie visar även upp en bild på pannkakor grädde&sylt som hennes "dagens mat". Dagens outfit jeanstights från Gina Tricot , Ed Hardy keps, solisar&ett vitt tajt linne m pushup bh. Tudan är i vädret, wow!! Snäääeep!till detta, rosa läppglans. Kissiemjaaaao!"

Tror han blev nöjd.

Var ananrs på brunchen på Dunkers igår, oh my. Bacon. Grädde. Sylt. Pannekaoogor. Sillen där ja. Lite scrambled. Snusan. Dagen var fullbordad.


sommar ?

Hej beslutsangst,

vad ska jag göra av min sommar egentligen.

Nyc?
Roskilde?
Dator?
Ipod?
Djupadal?
Cykelsemester?
Jobba?
Bygga igen en kotlett?
Britney?
Madonna?
Tält?

gaaaaah, jag blir galen. kom i min barm, i-landsproblem



Norra Europas fetaste player, sicken hunk! love

wow ..

wow! nu är jag här igen och skriver. förlåt alla för svinigt dålig uppdatering .. men mitt liv är så intressant och fullspäckat så har verkligeni nte haft tid. jag menar det finns så mycket annat viktigt här i världen än att blogga. sovA? och äta? för att ej förglömma.

haha nej, vem lurar jag, jag har faktiskt haft väldigt mycket tid i världen. Och Alla, det var och ta i .. :)

Nu är jag å jobbet iallafall .. och här tas stora beslut vill jag lova.

Jag och Amanda hade ju planerat för att resa långväga tilslammans nästa år, efter sommaren, göra en liten all-over-thing resa, Australien, Nya Zeeland, Asien, Indonesien, Indien?, Canada, och TOKYO! ja dfet tillkomemr säkerligen flera städer . detta kommer bli fett najs, och jag kan itne bärga mig förrän jag får packa min Haglöfs igen. Och denna gång inte endast med kläder och plåster i locket, den ska vara praktisk med yxor, hackor, plånbok och plåster. ooooohh its gonna be greeat!

Iallafall, vi fundrade på detta lite till i år när vi var ute på vår sedvanliga söndags-promenad-till-söder-och-runda-stan-stros-runda slog det oss.. att varförihelvete reser vi inte nu istället?? Fan va gött det hade varit, så ja nu kan planerna bli framflyttade ett helt år! Fan vad jag vill göra verk i denna sak nununu. Måste bara finjustera hjärnan först ..

FAN VAD NAJS. Men om inte allt gåri lås. så får vi helt enkelt vänta. boo.


RSS 2.0