Köriz

BA-BA! Nu drar jag till körskolan!

!

NU HAR JEG BESLUTTET. TENA LADY. FRA NU INGEN BØR RODE MED MIG, FORSTA? SO FUCK AF FUCKERS!

Haspen

Nu haver jag haspat av Emil i Lönneberga och Hakuna Matata i kanon i evig symbios. "I think theres a mental institution nearby". Damn youre so psycho biatch! Youre so psycho biaaaatch!
Nu haovår jao haspat, nu haovår jao haspat, precies övårallt, precies övårallt, ahe-ahe-ahe--ahe-ahe-ahe--ahe-ahe-ahe.




Onsdag






















 

















 

 Röd Hatt: Combina shop

Rött läppstift: MAC so chaud

Halsduk: Gina Tricot

Hundtands-rutig jacka: Judiths better dresses NYC

Vit klänning: Gina Tricot






Återkom

Återkommer imöra med bilder...aight?
PUSS
x/O

Sett på Bloglovin




Detta meddelande fick jag skickat till mig nyss när jag höll på att uppdatera min profil på Bloglovin

"Din tumnagel kommer snart bli uppdaterad"

Jo man tackar!







Love-Blog

EY, titta här! Nu kan ni följa mig via bloglovin.

OliviasZoo via bloglovin



Emotional

Memo





En gammal bild på en ung emo-ulifia.




Gammal gangster-bild på mig & V





Bild från i sommar i Malmö på mina bäst rankade hästar





Baby A, Malmoefestivalen -09





Baby V, Malmoefestivalen -09





Lady OE´s, Avskedsfest AUS





Baby E





Fjortisfest i 8:an





Galen utekväll på MAX





Tisdagsfest hos Matildan i 1:an





En av våra fina kvällar på den hemska puben GP





En bergsklättringstur i Norge -06





Och blåbärsplockning Norge -06





En syster bodde i Paris -05





En Olle tog studenten ..





Och var bakis som ett ägg dagen efter.




x/O

In for the kill

Fråga kolon. När jag var i Dublinoch hälsade på min bästa Westesson blev jag misstagen påför att vara La Roux.. Jag tog det som en komplimang även fast jag tyvärr inte kan hålla med om detta faktum själv.





Julefest



Julfest på jobbet igår. Öl, vin, snaps keep e´m commi´n. Och idag mår jag som jag förtjänar. Lite skakig sådär.

 







AUS-Mork-Hemkomst

Och titta vad jag mer fick upp äntligen! Bilder från när min älskade Erika-morkmork kom hem från Australia. Vi gick till GP our local pub. Oh the joy.


Erika et Emola

 



Erika et moi




Love, Elins vän




Und ich trinke ein Bier, ja.


Götet-bildår.

Oh yes! Här kommer ett par bilder från min helg i Götet hos syster A. Saknar! Men snart åker vi jorden runt tillsammans.


Min heta modell-syster!

 



Sistår tillsammans med några av hennes jurist-vänner Rebecka och Jenny






En full & klad Olle.





Förfest & frågesport



Olle drack zeitgeist! Detta har blivit min nya favvo-öl, synd bara att den kostar som den smakar.

Finns fler bilder, men tyvärr har jag blivit uppmanad att jag inte får lägga upp dom på min blogg.. haha.


yesterday..

haha okej. Jag försökte verkligen ladda upp bilder på bloggen igår men jag vet inte vad felet beror på det går verkligen inte att ladda upp  från min dator. Så nu går min procedur till så att jag får ta bilderna och föra över till min bärbara dator, kopiera in dom i bilddagboken (!) och sedan kopiera dem till min dator när jag kommer till jobbet på morgonen.. ja vad gör man inte! Here you go, detta ställ hade jag för någon dag sedan














 

 

 

 

 

 








Pälsmössa: Second-Hand i Båstad
Svart kavaj: H&M
Vit krås-skjorta: Dotti i Australien
Blå sammetsshorts: Gina Tricot
Lackleggings: Forever 21 USA
Jodphurs: Ärvda av mammut


catch

FYI är detta den bästa snusen. Kall, god, fräsch som korvaspad, torr och fabulös.

TESTA! Om ni vill sluta röka alltså, annars är det inte så bra.

 

För er som undrar varför jag nu har valt att skriva om snus när jag egentligen borde skriva om mitt roliga liv och underbara kreationer som jag gör. Ja, jag är på jobbet. Inga bilder, inget händer. Eller jo! Jag har blivit inbjuden i F´s bully-crew. Förklarar mer senare.. Annars kommer en dagens ställ upp idag missa inte det för allt i livet.

x/O


Eric Daman

MAMAMIA! Kolla in det här som jag läste mig till alldeles nyss. Gossip Girl´s stylist Eric Daman som har skapat alla de fantastiska kreationerna vi har sett i snart 3 säsonger av den fantastiska serien släpper en ny bok "You know you want it". Här kommer han att berätta om hur han skapade karaktärerna och hur man ska göra för att bli en riktig Gossip Girl-fashionista! Boken släpps den 15 december och är möjlig att förbeställa NU!

Detta är fantastiskt, jag M Å S T E ha den! Goodmorning upper east siders, Gossip Girl here. Youre one and only source in to the scandaless lives of Manhattans elite.


Fantastiskt, fantastiskt ah oui. Eric du är fabolous.










tisdag

Idag är jag på ovanligt bra humör måste jag medge. Trots att jag gick upp klockan 6.00 d.v.s. 1,5 timme tidigare än vad jag brukar vara kapabel till att knaka upp ögonen.. Hade körskola idag; älskar min körlärare, älskar att köra och älskar att det faktiskt verkar vara en av de få sakerna som jag är riktigt bra på. Det var meget gött må ni tro!

Diskuterade med A om att jag åker till Norge i februari (för det gör jag!) och behöver skaffa mitt körkort tills dess och det blir en jäkla massa jobb på körkortet för mig men det ska nog gå bra.. Idag ska jag alltså till körskolan för att göra prov på datorn.

.. och JA i februari åker jag och min pälskade sistår-ystår till Norge-land för att tjäna in lite kosing. Vi drar dit, jobbar ett par månader och sedan åker vi Transsibiriska järnvägen från Moskva till Kina och sedan vidare därifrån till aporna för att leka volontärer och jag kan inte bärga mig! Då får ni följa denna blogg där också och se alla djur och galenskapenheter ^^.

Nu är det dock jobb för mig.. I ca 3 månader till. Sen så ska ni få se på futt.





mork,emola&olle

Hittade denna gamla bilden på två av mina favoritflickor. Den är väldigt fin och jag tycker den förtjänar en fin plats på min blogg. Notis1: mitt långa hår. Notis2: Erikas übersnygga kjol. Notis3: Emelies mörka hår(!). Je táime!
Bilden är tagen av min goda vän Sara som för övrigt har lyckats att bli modell för Sweden Models just för att hon är så kick-ass het! Kolla in denna bruttan här, klicka er sedan vidare till modellen som heter Sara M - you think you died and went straight to heaven!



FYI håller bilder på att laddas upp från en del av helgens bravader i Götet.



tant grön



















KavajBeyond Retro (20-års-kris-present-från-mina-älskade-sviskon)

Klänning - Femme

HattButtericks

ps. jag lovar att bli bättre på att lägga upp mina ställ ds.


En varm mango?












Lite problemas att lägga upp bilder på bloggen, förstår no icke hvarfor.. Dessa tre är de enda bilderna på läppstiftet från MAC - So Chaud jag pratade så gott om häromdagen. Jag presenterar er även mitt underbara orangea nagellack från Sephora - Mangue.
Läppstiftet använder jag nästan varje dag och det sitter verkligen som berget! MAC´s produkter rekommenderar jag starkt till er, dessutom har de alltid kunniga och intresserade make-up artister på plats som hjälper en att hitta rätt färg och nyans.

MAC goes FAB

feel it.. feel it!

Goetlaborg hos sistår A

Här sitter jag nu på bussen upp mot Götet. Jag stängde av väckarklockan i sömnen. Borstade tänderna sovandes. Hann inte äta frukost. Glömde snus (!). Glömde hörlurar till iPod och dator. Fick ta taxi ner i stan för att jag missade bussen till Knutpunkten. Flirtade till mig 20 kronors rabatt hos taxichauffören. Skrev in fel nummer i biljettautomaten så jag inte fick min biljett. Kom två minuter innan buss 820 skulle avgå. Thank GOD för det annars hade jag nog gått och hängt mitt dumma kommer-aldrig-i-tid-ass.
Jag är på väg upp i mörkret till denna dam, och hon har grace må ni tro. Shoulders back, shin up, head down POISE!
GODMORGON

Goetlaborg

Här sitter jag nu på bussen upp mot Götet. Jag stängde av väckarklockan i sömnen. Borstade tänderna sovandes. Hann inte äta frukost. Glömde snus (!). Glömde hörlurar till iPod och dator. Fick ta taxi ner i stan för att jag missade bussen till Knutpunkten. Flirtade till mig 20 kronors rabatt hos taxichauffören. Skrev in fel nummer i biljettautomaten så jag inte fick min biljett. Kom två minuter innan buss 820 skulle avgå. Thank GOD för det annars hade jag nog gått och hängt mitt dumma kommer-aldrig-i-tid-ass.
Jag är på väg upp i mörkret till denna dam, och hon har grace må ni tro. Shoulders back, shin up, head down POISE!
GODMORGON

make-up-your-mind

I helgen tog jag en tripp till södra station a.k.a. Malmoe stad. Trots att min ekonomi för tillfället är ganska knapp lyckades jag ändå inhandla 3 mycket eminenta skuggor till ögonen. I denna necessär förvarar jag mitt älskade smink, det smink som jag älskar och som förtjänar att ha en hedersplats. Här får ni en liten sneak-a-peak.
Necessären är inköpt på Urban Outfitters i NYC















.
Dessa tre färger fick följa med mig hem tillsammans med mitt älskade MAC Studio Fix som har savat mitt ass mången och dar från sena nätter och påsar under ögonen, blämmor, rodnad och knytnävsslag från The Tivoli. Det är min käresta.

FV: Velvet Moss (Veluxe), Orange (Matte), Print (Satin)

Inte de bästa bilderna, men hoppas att färgerna kommer fram något sådär och bilderna "hoppar" lite men det blir nog bra ändå.
x/O


ulifians bloggar

Här kommer min blogg-repertoar. Jag läser och rapporterar till mina kollegor vad som händer i blogosfären, om det är något naket på lut, om Kissie har gjort bort sig med Photoshop och nyfunna förmågor som jag hittar. Här får ni se en exklusiv version av bloggarna jag läser utan inbördes ordning.

Jag börjar med de lokala förmågorna


Nina Mariwany

Anna-Fia

Melissa

Agnes Brant

Caroline Lundh

Egoina

Monia Plosjö


Går sedan över till utlandsbloggarna


Linda Olsson i USA

AUS med Emma & Malin!

Sandy i UK

Natacha Peyre i L.A


Huvudstadsbloggarna


Blondinbella

Kenza

Kissie

Amir-Gaybloggen

Desiree Nilsson

Paow

Katrin Zytomierska

Alex Schulman

Calle Schulman

Maria - Blondinbellas bästis

Nils Grundberg

Carolina Gynnings crew


Skvallerbloggarna


Gossip Girl

Falsk Sanning

Bloggkommentatorerna


Och avslutar min runda med whatever- och familjebloggarna


Martina - Den rika uteliggaren

Disa Mandelmann!

Stina - Har nyss haft en bulle i ugnen

Englas Showroom - Skriver om pepparkakor och sådant

Foki - Pryl- och Thailandsgalen

Ser ni hur stressigt jag har det på jobbet?






Im Olivia, Olivia Bond.

Jag tycker om mitt jobb på ett sätt. Jag har skrivit lite om vad jag pysslar med här innan, jag är receptionist men även lite allt-i-allo-tjej. Jag bär upp toapapper, postar brev, delar ut frukt (på måndagar OBS), får utskällningar i tele, målar chefens naglar, städar toan ibland, sätter upp julgransbelysning, anordnar mäster-till-mäster lekar, fixar barbara-dockor i form av ståltråd till mina kollegor och allt det där andra som ingen annan gör eller hinner. Men jag gillart! För det mesta (förutom när jag inte få kurr i magen efter att resa). Ibland får jag även i uppgift att hålla koll på tjejen som bor mittemot ekonomiavdelningen, hon är 18 år och har många av sina tjejkompisar på besök i hennes rum där de hoppar i sängen och byter om med varandra titt som tätt. Vi ser rätt in i hennes sovrum dygnet runt; i festblåsa, underkläder, pyjamas, morgonrufs, skoloutfit. Ibland får jag agera spion. När hon är naken dvs. När detta sker kan man räkna med att som på kommando, support, tekniker, domän och diverse andra människor kommer och ställer sig i kö för att se denna skapelse. Häromdagen kom jag upp på övervåningen och ser en av guy:sen sitta på en stol och prata med en växt. Han camouflerade sig sa han, han hade på sig sina militärbyxor och gräsfärgad tröja och satt i en växt för att få en glimt. Detta är sjukt hilarious, måste nog ta en bild på detta nästa gång.

För ungefär en vecka sedan när vi fick en perfekt syn in i lägenheten när tjejen bytte om fick en kille från supporten för sig att fotografera härligheten. Han glömde stänga av blixten på sin kamera och förstörde föreställningen. Hans smeknamn blev flash.









På världens snüskigaste..

BIBLIOTEK HELSINGBORG! Vad är det med detta liksom, var nyss på toaletten och det var blått ljus så korvarna lös! Jag vill inte se vem som har skjutit på toan innan mig liksom varken i armen eller i porslinet. Dessutom var det kokta kräftor överallt och mitt i allt stod jag med min sprillans nya MacPro liksom. Toalettbesöket gick annars bra, men det viktigaste av allt att veta är detta: Olivia Anna Bea pluggar, jomenvisst gör jag det, körkort! Har inte öppnat en vettig bok på två år nu och det känns väl.. helt okej att börja plugga lite smått igen.
Men nu får jag återgå till Buller och småstadskörningen.
Såhär konfundersam ser jag ut när jag studerar. Mitt lazyeye jobbar stenhårt för att hänga med i katalysatorn.
Såhär ser jag ut när jag inser att jag måste gå på toa och att det sitter en pensionärsutflykt nedanför trappen som jag måste passera. Dessutom kan man ju inte posa på ett bibliotek, det vore ju allt annat än alternativt och kulinariskt! Nej agera cool Olivia.

RSS 2.0