Till S

Jag har svårt för att vara mig själv. Jag har svårt för att leva så som jag vill. Jag har svårt att säga nej. Jag har svårt att inte bry mig. Jag har svårt att säga vad jag vill. Jag har svårt att lämna ut mig själv. Jag har svårt att bestämma.

Jag har varje fall kommit fram till vad min mening med livet är: Att leva livet.

Fast kanske lika bra. Fuck, jag borde börjat anonymt.

Till S. :  Jag vet att du är med mig. Du har gett mig mer än vad någon har under 20 år.


Takk

Takk.


Tivski

ujujuj ... head huuurts. heaad reeelly huuurts. ockerbofestival öh. Fan jag gick ut som ett gammaltrussin men slutade upp som en sexy dancing machine på Tivski. Oooooh, riktigt bra blev det. Mr Vain, Freestyler, och jag och Rebecka som pumpar satan på golvet. Ahh, fint var det. Just nu är jag minst sagt lite påsig i huvudet, un petit peu efter. Jag får nog gå och lägga mig i toalettstolen eller något.

12.15 blire det brunch med AA, dvs Attan och Mandy på Dunkers. Woooho basonakyd är det bästa vi ved!

Återkommer sen med bildår.

mainstream

Hej Olivia är main. Nu drar jag på kalas med min snusel! Ha en fin kväll.
Skrattelibrankelfnatt.

Fiesta!

Idag är det fiesta.Just nu ser jag dock ut såhär i giporna, men det börjar nog ordna upp sig snart ska vi se. Lite smått förbryllad över det mesta, men jag peppar med byxdress, vengaboys, hårspray, ingen öl och sein.Men helvete heller Helsingborgs-utgång! Det blir fin-vin-fest i Viken hos MOA

Roskilde - ColdplayColdplay - Fix you
Coldplay - Lovers in Japan

Här är två videoklipp (inte jättebra) men dock. På konserten med Coldplay på Roskilde för ett par veckor sedan. LOVE.

Morfar Prosten

Dörrn visar rött. Dörrn är låst.

- Anton? Anton? Är du där inne? säger prosten
- Mmm ... svarar Anton.
- Vad gör du där inne då?
- Åskar lite och såååå!
- Anton du blir evigt olycklig och du hänger i klosett-strängen hör du det! Hela behållaren kan braka ner och får du den i huvudet kan du hälsa hem, det vill jag bara ha sagt! Vad håller du på med eftersom du inte kan öppna?
- Leker.
- Leker? Vad leker du med då!?
- SMÅ RÖA DJUR.
- Anton..? Anton! Du menar itne att du har tagit mina kräftor!?
- Jag lånar dom bara .. säger Anton helt lugnt.
- Jamen! SPADET DÅ!? VAD HAR DU GJORT AV SPADET!?
- Det rann ut ..

Då sjunker prosten ner på en stol och gråter. Ja, faktiskt han gråter. För du förstår det är inte mycket som gör prosten glad nuförtiden, nej det är sant, men när det börjar dra ihop sig till kräftdags, då lever han opp!

- Mina kräftor ... Mina kräftor ... som vi skulle haft ikväll.

När Anton hör hur prosten snyter sig och har sig därute på andra sidan dörren säger han

- Var inte ledsen, morfar.

Prosten går till Axel. Axel har hjälp prostparet förut när Karl och Anton varit på besök och de hjälpte honom att lyfta av skafferidörren så att lyfta av badrumsdörren, det är en enkel match för Axel.

Men det är ingen rolig syn di får se när de lyftit av dörren. Kokta kräftor överallt, och så Anton. Mitt i alltihop står Anton. Naken, Lycklig! Med vatten ändå upp till fotknölarna

- HEJHEJ!Goddaaaaaaaaag jag heter Gustav!

Det är Anton. Han har klätt ut sig. I prostens begravningshatt och galoscher.

Goddaaaaaaag jag heter Gustav, säger han igen; och så skrattar han så han nästan faller omkull. Tjong! säger det när hatten faller ihop med pottan.

DÅ! PLÖTSLIGT! Upptäcker han prosten i dörröppningen

-FÖRSTÖRA MIN HÖGHATT! JAG TROR DU ÄR ALLDELES FRÅN VETTET UNGE!!
-Fastee .. Fasteeee.. Du begraver ju inte folk mer, så jag tänkte .. jag trodde .. att jag kunde låna den liteProsten är imeritus. Och det betyder att han är pensionerad, och går hemma hela dagarna och är småbesvärlig.
Prostinnan däremot är en liten rar människa. Glad och förnöjd, och så har hon väldigt god han med prosten! Och det är det bästa av allt, för prosten är en minst sagt knepig man att tas med men prostinnan hon liirkar med honom.

Prostparet bor i Borgholm, i en stor grönmålad trävilla. Det är ett underbart lummigt hus på sommaren, men på vinter .. är det inte lika rolig, för det är ett kallt och dragigt hus. Och prosten som milt uttryckt är en sparsam man går jämt och SKRUVAR NER värmen för att det itne ska gå åt så mycket olja.

När prostinnan märker att han varit där och skruvat går hon genast dit och skruvar opp. Och sedan går prosten och skruvar ner och på det sättet håller di på hela vintern .. och springer om varann! Och det är kankse i och för sig itne så dumt? För på så sätt så lyckas di ju ändå hålla värmen.Jag är uppvuxen med Prostens Barnbarn. Detta mästerverk som jag fått hela min vokabulär ifrån. Margareta Krook, Eva Bexell och inget pling när de tär dax att vända blad.

Anton och Karl, två barn som över sommrarna åker på semester till sin mormor och morfar i Borgholm. NJUT. Finns både som bok, band och cd.
Boybride

Angående mitt inlägg längre ner om frisyrer

Note: Ännu en gång har jag hamnat under skalpellen. De har rakat, klippt och skurit. Jag blundade lite, men fan va nöjd jag blev tillslut med håret! Färgen är dock densamma, röd/brun

Im a boybride!Självmordsbubblaren

Okej, dags för första avsnittet av min nya följetång; veckans bubblare på självmordshimlen

Vecka 29

Att dränka sig eller inte?

Ännu en avslutad dag på jobbet. 5 dagar har gått. Och vad har jag gjort av mitt liv kan man fråga sig? Just det; ingenting. Jag sitter fortfarande och möglar. Jag har fortfarande torrt hår. Jag sitter fortfarande med en angst så stor att det vore löjligt att inte dränka sig. Jag har inte gått ner. Jag är fortfarande inte på ett plan till NYC. Jag har fortfarande inte flyttat hemifrån. Jag har fortfarande inte tagit bort strumpan på väggen som ska hjälpa mig at gå vidare. Jag har inte slutat snoosa, maaan it wasn´t the snoooze.

Jag säger som Ronjas far: "Jag har inget barn".

Vad ska jag då dränka mig i? Dagens väder är torrt, alltså går det inte att dränka mig i regn. Det går inte heller att dränka sig i vatten för det är på tok för kallt för mig. Eftersom att jag dessutom vägrar gå på catwalken i Helsingborg, allra minst iförd bikini och när dessutom jag tappade bort de flesta på min tripp till Australien är detta alltså inte heller ett alternativ.

Badkaret är groteskt dammigt och jag pallar inte städa. Nää. Fler vätskor? Det enda som hjälper, en bira. Jag går och dränker mig i öjl helt enkelt. Problem solved!

(Fast det får nog bli efter NYC isåfall, jag kan ju inte missa sepehoran på times square och ha kvalitetstid med min fina lilla familj)

Nej jag är inte emo. Nej jag är inte karvig. Jag bor i Helsingborg. Och alternativitetsbilderna på min profil, well lets say det var ett experiment, ok?

Ikväll vankas det systerkväll.


NYC

Resa bokad.
25 juli - 6 augusti.
En Moderkaka.
Arlanda - Newark
Tåg hem.
En Kusin.
Flyg dit.
Svindyr resa.
Trassel med flygbolaget.
En Bärry och ett Brödraskap.
Lån.
Soho.
Sepehoran.
Lycklig.
Ångest.

Och en jävla massa humor.


Mork!

ERIKA! SIV! MORK! ja det kära lilla barnet har fett många namn, HON KOMMER HEM I NOVEMBER!!
ooooooooh THE SUMMER OF GEORGE :DHon kommer hem den 5 November. Vi åkte till Australien tillsammans, men hon kärade ner sig i en Australiensare på puben vi jobbade på tillsammans. Nu kommer hon hem! Och han kommer förmodligen efter, om hon inte åker tillbaka senare.

Kom i min barm Sivan.

[njuu jååk]

Jag ser över min ekonomi. Den såg mörk ut, så jag beslöt mig för att införskaffa mig ett kreditkort. det är svart, ungefär som en svarta-lådan. Om någon hittar mig med spirit-kassar, nyc-flygbiljetter och en pizza i hand så är det alltså bara att glo i min svarta-låda, där hittar ni nog svaren på varför jag handlade ihjäl mig. nej, jag är inte en sådan shopoholic, INTE längre. jag måste säga att jag har tagit mig i kragen. Fast ändå undrar jag hur jag har kunnat ta mig i kragen angående mitt leverne om det råder ebb på mitt bankkort stup i kvarten. jaja. ett kreditkort var det ja.


Jag skaffade faktiskt ett kreditkort innan jag for till AUS för att liksom ha en liten buffert om man var stuck någonstans i hiemarken. Detta tappade jag bort samma dag jag fick det så det kom liksom aldrig riktigt till någon nytta. men nu, NU har jag ett nytt , oh jag känner mig pånyttfödd, en renässans.

Nej shopping är faktiskt jäkligt överskattat och onödigt, men, I wouldn´t tell you it wouldn´t be nice..^^

Ett jävla tjat nu, men kort och gott, NYC. jag måste låna en del tills dess att jag får min lön. därav mitt fina svarta kort.

Det knasiga är bara att i förrigår när jag glodde på resor kostade en flight runt 5000, igår var samma flight uppe och nuddade 20000 och idag är den nere på 6000 igen. mycket märkligt tänkte jag. så jag får väl slå till snarast kan jag tro om det ska bli något av re.

Och jag ser att jag inte anammar det här med "lite text, mycket bilder" i min blogg. men watteheck.

NYC 07 med Moderkaka, bästa resan någonsin


Seinfeld


RoskildeHär kommer UN PETIT PEU obs bilder från vår tripp till Rosk, fan jag längtar tills nästa år :)
Mandy! Tugg i käften och bira i handen. ohyeah, life is good.


un petit pillimarisk pilsk.

Ulle den äckliga, gräver och hinkar fisljummen grus-bir.öronplugg in. vatten ut.

COLDPLAY!

Ååååh har även en massa filmer som jag skulle vilja lägga upp, men min tekniska del av hjärnan verkar ha lagt av för tillfället. en annan dag.

hej frisyrbyte

ojoj, nu har jag ändrat min frilla typ 3 gånger på 1,5 månad. men är fan ändå inte nöjd, vill ha boyfriend-looken. haha sjukt tacky, jag vet. men dösnyggt rajt?Frill 1. Långt, blond, urtvättat, solblekt, stripigt, snedlugg. main med en mammut i bakgrunden.


Frill 2. Som Celia. Backslick. Ännu blondare. Well no slitna toppar. fashionabelt.Frill 3. Min vanliga hårfärg istortochsmått. Rödbrunt [chestnut with auburn highlights], Page. Raklugg. uppklippt i nacken. lite väl poppigt för min smakdel.

Next. Boybride!

say whaat

Och denna blogg blev inte så pessimistisk trots allt, jag kanske inte är så bitter ändå , bitterfitta Cornelia? Hmpf! Kan du vara själv .. :P

Nä. nu får jag ta tag i det här och gå tillbaka i mina vanliga skor, mabye I can find an extensioncord and hang myself?

COLDPLAY

Mama! Jag var i extas. fyfan vad bra det var. Roskilde, Coldplay. Det var  helt sjukt. Nästa år då jävlar ska jag dit!

Coldplay,coldplay. Vi stod i första sektionen, allt luktade bajs och svett men det var galet fint, alla sjöng alla älskade dem och två timmar, will go by like that.

tacktacktack.

bilder och filmer kommer ikväll.


Nästa stopp: BRITTAN I KPH 2009-07-11 lovelovelove


Dublin

DUBLIN! yey! Äntligen är resan bokad till min Westesson, britneybitch sked-vän den 13 ååågusti.

Jag har verkligen inte höga krav på Dublin-staden och frankt skulle jag nog aldrig vilja åka dit om inte min älskade vän bodde där. Jag  har saknat. Ilong for you weste. Jag och Emma åker och det kommer bli fab!

Elin är en sådan vän som man kan glo in i en vägg med och still ha roligt. det är glaet. hon kan sein, prostens barnbarn, hon älskar fashionistor, sway, öl och är otrevlig. gosh, hon är Total kortsagt!

 Någon form av amöba har nu cirkulerat runt mig ex antal minuter, tanken slår mig, glömde jag ta på mig deoroll imorse..


Spikmattan

Spikmattan! Det är ditt fel att jag itne kommer upp på morgonen och försover mig stup-i-ändan. Jag sover för gott med dig. Du är från och med denna dag, min bästa vän. 4 minuter, kirrad sömn.

****

Jag måste hitta ett nytt ****

Det kan ju faktiskt hända att någon blir intresserad.

brödraskapet

Gatsbys! ho, igår kom brödraskapet hem, norra europas fetaste player årgång nr 2. Ah its good to be back. han åker dock igen för visby-brat-vecka på gotland snart. ajaj, kanske han kan kamma hem en autograf, eller ännu bättre en liten hårtest (?) från allas vår Blondinbella under tiden?
Sålänge är vi Gatsby om alla kan sluta pickas och slåss (note: syskon), snus, stolar, sein, trivia. ja ett litet tag iaf.

Till en annan grej
Jag har jävligt svårt att bestämma mig. punkt. så är det bara. Jag väger allt i fem år innan jag bestämmer mig för något, och inte ens då brukar jag kunna bestämma mig. Jag lägger helt enkelt beslutet i någon annans händer, det känns bäst så. Det spelar ingen roll, bara det glädjer någon annan. Ädelt? Ja jag vet, sån är jag. Nej men jag blir så trött på mig själv ibland bara. Då blir det såhär, Ingen Roskilde, ingen tälplats. Fan vad jag vill dit. Kanske blir en en-dag? På.

no5

Inget Roskilde, suck ... WHY MUST THERE ALWAYS BE A PROBLEM!?


RSS 2.0