E-T

Idag är jag tillbaka på ruta ett. Jag tror att jag ska göra ett besök på Järnvägsgatan. Jag vill inte att någon pratar med mig idag .. okej ..?


I would kill to be a 32.

Idag blir det [perdey-igt] tack vare Mogis.se för idag blir jag 20 fuckers!!

Klart och slut varulvstjut tack vare Bert.

Det första jag ska göra idag är att gå till systemet. Köpa en Estrella på glasflaska till mitt Brödraskap då jag snodde´n av honom när jag var omyndig i fyllan och villan. Nu ska jag betala för gammal ost! Its gonna be grajt!

Och kan ni tänka er? Nästan alla som flyttat från mig som jag vill ha i min barm på mitt barn-kalas kommer, SISTÅR från Götet, Broder Tuck från Umeå (dock nu boende i Skaane-land), Attan från V-rås, Elin från Dublin, Emma från Jönköping, Emmelina från Götet och många fina från det ekta hålet HBG ja det kunde inte vara bättre helt enkelt! Den som fattas mig är bara Erika, fina Erika men vi får ha en efterskalvsfest för henne istället ..  

Jag har blåst ballonger, tappat andan, nästan svimmat, tappat ballonger och fått börja om från början i ett hysteriskt skrattanfall. Jag har hittat Diseyfigurer under trappen, och trollat fram godissnören från Malaco, köpt en Daim och bakat kaga, köpt lite Helium från en skummis på Söder och grävt fram min vattenpipa från Attans och min svenne-semester i Turkiet.

I would kill to be a 32.

PUSS

JAG KAN INGENTING

I WAS RAISED TO GIVE UP. JAG KAN NOG INGENTING SOM HAR MED MITT JOBB ATT GÖRA. häll vetet i påsen säger jag bara. V ÄR DE LÖS. ÅÅÅÅÅÅÅÅH

barnkalas

ja på fredag blir jag för sjuttsingen 20 jordsnurr. Fast det känns faktiskt inte som någon accomplishment på det viset, jag har ju trots allt hävdat i ungefär 365 dagar nu att jag är 20. Dagen jag fyllde 19 var jag på något automatiskt sett 20 liksom..?

På fredag ska jag i alla fall hosta ett barnkalas! Det ska bli väldigt kul, ser fram emot ett möd och alla verkar peppa och glada! Ja man ska alltså vara utklädd och temat är typ barn-figurer, disney, morfar prosten, simpor och grodfötter ja, alla böcker och filmer som fanns när man var barn. Och då tänker man att värdinnan ofcourse redan har kommit på vad hon ska föreställa, men icke! Jag har enorma problem .. Jag vill vara allting ..

Barbapappa?
Simpor&Grodfötter?
Anden i lampan?
Morfar Prosten?
Ica i Rutan
Krösus sork?

Ja livet är ej lätt idag.
wawawiwawa

wow. Tänk jag uppdaterar inte så ofta, men det konstiga är att statistiken höjs ? c00l

fashion

Jag är så trött på mode. Eller .. correction. Jag är trött på människor som tror att de är modeintresserade, att de har sin nischade stil och på folk som säger att de lever för fashion. I live for Merlot! Not.

Butter, ja. Bitter, nej.

Varför kan inte folk bara medge att lårhöga stövlar som är höstens stora "it" inte passar till ben där knäna hänger ner till fötterna. Att magtröjor inte passar på en tungviktare och att de jä*la chanel-väskorna inte är snygga. Kejsarens nya kläder. Därför ingår detta inte i min garderob?

Jag respekterar allt och alla (utom brats, men de har ändå ingen stil och ingår dessutom inte i genren mode) men jag undrar när folk ska börja tänka och inse sin stil, som man känner sig komfort i, som man kan stå upp för och sluta leva för status i modetidningar. Sofie Fahrman, nah.

Jag tycker ofta också att trender kan vara jäkligt snygga men nu har vi fan gått över gränsen. Alla ska numera utge sig för att vara hippa, hippies, modemedvetna. Skärp er!

ready or not. here I come

Idag är det måndag. Fittvejr.

Barcelona

Men nu till något roligare!

Idag ska jag dricka björne brygg med Emola och Sara som ska flytta till BARCE-fucking-LONA!

Ditt lilla luder-

Så jäääkla najs!SARA - hetast i världen. Bild: vet inte, säkert någon modell, förlåt om den är copy-

Mitt Australien

Åååh. typiskt. Just när jag började känna lite att jag kommit över hela den här grejjen med Australien och att jag kom hem som ett vrak därifrån för cirka 6 månader sedan blir jag slagen med en påse apelsiner i huvudet igen. Jag träffade  en gammal vän igår som varit med om samma sak och fick avbryta sin resa i London.

Hela historien var nämligen såhär för den som orkar läsa-

Attan åkte till Australien. Var där i cirka 8 månader innan jag och min vän Erika beslöt oss för att åka ner. Jag saknade inte Attan bara som min dåvarande pojkvän utan också som min bästa vän som jag åt kebabtallrik på Lamare med på söndagarna, som lärde mig spela WoW (4 levlar iaf) och den person jag kände jag fick luft med när jag var med. Vi hade ett fet hejdå-adjöss-goodbye party för alla våra vänner och skröt hejvilt om att vi skulle till Australien i ett år. Det blev så det steg (mig iaf) åt huvudet. Jag tänkte att det var nu och här mitt liv skulle börja och jag skulle äntligen komma ifrån Helsingborg som jag så länge velat. Vi hade så jäkla många förväntningar, detta skulle bli the time of our life.

  

Fallet blev dock att jag blev hemtransporterad av SOS International 3 månander senare.

Vi kom dit. Träffade Attan och hans crew. Vi bodde i den fina dock bratiga staden Noosa på Sunshine Coast. Vi träffade mycket fina människor och hade det underbart med pool, tennisbana och bara massa slagg med bil, strand, whoolworth och kängrumat. 
Det var dock där tre veckor senare jag åkte från Helsingborg, en kväll, jag tog något som fick mig att bli totalt galen. Jag trodde jag skulle dö, var jagad och jag vågade inte prata med någon. Tänk att hjärtat slår tredubbelt så fort som du är van vid och att din hjärna spelar ett rejält spratt med dig, du har Ingen kontroll. Jag satt i duschen med alla kläder på, själv, vägrade släppa in någon och satt och hade konversationer med mig själv och mina tankar, men sa inget, bara nickade och skakade på huvudet. Där satt jag hela natten.

Detta höll sig kvar i stort sett tre dagar, inget hjälpte. När jag badade på stranden som var direkt tagen ur en The Beach-film trodde jag att jag skulle drunkna, när någon tog tag i mig sprang jag iväg och jag kände att jag levde under jorden. Detta gjorde att jag en natt fick åka in akut till sjukhuset och träffa en läkare. Jag hade hamnat i någon sorts psykos sammanslaget med flertalet panikattacker. Jag trodde jag var sinnessjuk, vilket jag dock inte var.

Detta gjorde mig oerhört begränsad och vi var och jobbade i en pub långt ute i skogen,


åkte till Sydney och Brisbane.Känslan satt dock fortfarande kvar och vissa dagar föll jag tillbaka i attackerna. Det hände självklart väldigt mycket häremellan men det hade blivit ofantligt mycket text om jag skulle berätta om allt.

Erika som jag åkte dit med är fortfarande kvar. Hon har varit där i snart ett helt år! Skaffat pojkvän och allt den lilla skitungen :) . Jag tycker att hon är sjukt duktig som har klarat allt, och helt själv! Min älskling Mork.

I varjefall. Varför jag blev så jäkla nostalgisk nu är för att jag läser ett par bekantas blogg som för tillfället är i Australien och det fick mig verkligen tillbaka till känslan jag hade när jag var där. Att jag pratar med Erika ibland också gör mig lite ledsen att jag inte har varit där och fått uppleva allt hon har fått. Hon trivs verkligen sjukt mycket.

Jag kunde inte göra så mycket annat än att åka hem i Australien, men jag är sjukt besviken på mig själv och önskar vekrligen att saker och ting hade varit annorlunda. Det känns som att jag alltid kommer att få sota för vad jag utsatt mig för tidigare i livet, jag kommer alltid få leva med dessa panikattacker. Eller för ett bra tag framöver iallafall. Det är ganska surt och jag känner mig alldeles för begränsad. Även fast jag känner en enorm längtan till Australien är det också förknippat med mycket ångest men jag är ändå tacksam över att jag fick se detta enormt fina land i 3 månader iallafall. Jag kommer tillbaka!

Nu vet ni en liten del av vad som hänt iaf.

Kanske pessimistiskt, men sant. Så vi tar en snusel!


Ögon-kakao

Igårkväll gjorde jag något revolutionerande, jag har var ute och sprang! Eller ja, gick-sprang då. Man stoppar in i-poden långt in i örongloben och sätter på sin halvsunkiga musik och sedan kör man. Felet med mig är bara att jag är alldeles för fokuserad på andra när jag är ute på min joggingrunda så jag tänker inte på FLÅSET! det lilla flåset. ett,två,tre,fyra som far min lärt som verkligen kan knepet med att ha tyngden på dalskidan.

Nä när jag väl är utanför dörrarna på jobbet och tar mig ut på en runda fokuserar jag hellre på vad för folk som hänger på Gröningen, vad jag ska ha på mig dagen efter, vad folk käkar för glass och hur jobbigt det kommer att bli att duscha efteråt .. jag kör på tredagarsregeln. Därför springer jag på som faan när det kommer folk i sikte så att de inte ska få för sig att jag liksom.. ja.. sackar efter och tar det sedan det lilla lugna när horden av människor gått förbi. Jag är. en ögontjänare skulle man kunna säga i springnings-frågan.

Men summa sumarum, det var ganska najs ändå. Jag tror jag får köra på´t idag igen och denna gång försöka utan ögontjäneri. WE ARE ALL WINNERS!

Sedan hade jag även ett litet snacka med min gode vän Anastaklios igår och vi känner nu båda i varsinn ände av Svea att nu är det nog. 50 spänn för varje felsteg vi tar, inget snask, alkohol en gång i veckan, inga chirre med dirre, inga munkar bara mat. Bacon är total-lagligt dock. Straffet: om du dricker 5 deciliter rhode island sås, ja då blir det basta med en lika lång löprunda som tar bort det vi nyss tryckt i oss. Ja den som lever får se.

Denna kropp vill jag ha.Denna kropp har vi nu.


sonata nr 1

Tro det eller ej, men jag har faktiskt spelat cello, och idag saknar jag det un petit peu. Man saknar inte kossan förrän båset är tomt! Kvar hänger ett rep i en ögla.


på mitt jobb är jag stor och stark

Hej jag heter Olivia. Jag bor i Helsingborg. tyvärr. Jag jobbar på ett företag som har hand om webbhotell, vi jobbar alltså med datorer. Inte jag. Jag jobbar med Facebook och uppsägningar men det är en annan sak. Ibland delar jag även ut frukt på fruktstunden på måndagarna. Detta är mitt jobb.

På min arbetsplats ser det ut ungefär som en coolt inredd lagerlokal med krokar i taket och med ex antal lan pågående på varje våning med sjuhundrafemtioelva cola-burkar, sjutusen Red Bull och en miljon sladdar i omlopp över under och mittemellan.

Jag sitter på den nedersta våningen och nästan alla andra på den övre men det finns en bro som man kan stå på och glo ner på mig på, ingen orkar ta sig nerför trapporna då man får sig en smärre hjärtinfarkt med lungemfysem om man mot förmodan skulle få för sig att gå i alla våra trappor med undantaget om man ska gå till den närliggadne MästerLivs för att köpa mer gotter.

På eftermiddagen utspelar sig följande

F ställer sig på bron redo och fullt med adrenalin med en plastpåse med dagens skörd av post som jag ska skicka iväg åt na. Detta har han fäst med gem med ett grönt snöre i. Sedan firar han ner påsen till mig på nedervåningen ungefär som en fiskdamm och jag får napp.

Detta är atmosfären på mitt jobb. lathet. red bull. datorer. lan. snus. jag gillar det!


På mitt jobb är jag stor och stark.


Tivski på fredski

Vi hamnar i kön utanför Tivoli tre svennar och jag tillsammans med 2 iranier, 3 afrikaner och 4 albaner. En tjej från gäng alban börjar munnhuggas med en annan tjej från crew afrika. Då rycker en från team Skåne in för att försöka lugna den hetska minst sagt näs-bedövande alkohol-hetska stämningen med comebacken: VI ÄRO ALLA SVENSKAR.

Det bidde citat: bråk.

Skåne-derbyKaggen och Cia
Ulle


 Mandy


RSS 2.0