17 maj

17 maj idag då. Och helvetetipåsen vad norskarna firar detta! jag började klockan 8:00 imorse, snoozade somvanligt lite för länge så att jag fick springa till trikken med en morot i handen. Jag var bombis på att bli tagen på spårvagnen av kontollanter med tanke på att hela oslo är ute och reser denna dag men ack klarade jag mig denna gången med! hujedamig. Dagen på Kaffebrenneriet har varit helt sjuk och vi som är ett relativt nystartat café med inte så många kunder vanligtvis fick nöjt befara en dag med konstant ringlande kö, score! Annars har jag jobbat på BR Leker denna uken också och att ha jojo-träning på schemat tackar ju icke jag nej till sattsä. Barnen skriker och gråter om vartannat och jag kämpar med kassaopgjør och skills med min jojo. Tävling den 6 juni och jag är t to the aggad :).
Karl Johan, en ganska bister synBrugata! Falle, två för tio läsk och halal.
Oslo CityKöpcentret jag jobbar på
Hvet du vad det bæste ær? LEKSAKER FRA BR!17 maj, 1000 pers som tågar. Och för att citera min kollega Olle: "Det fattas bara 1000 nynazister, tacka vet jag svea"Sinnesyk meget menskerAlla fjantar i folle-dräkterSnäll dam som ställde upp på en bildTog en tripp till östra station för att hälsa på mandy på sitt jobb. Hon rockar fedt bland brats och helrör!PUSS saonar er alle.. meget :(.

update!

koko! 

Oslo går framåt och jag har äntligen skaffat mig två jobb, Kaffebrenneriet som jag jobbat på i ca 1 månad nu. Här serverar jag koffert, ger bitchblickar till lattemammorna med skrikande skitbarn, tampar espresso och käkar gojibærsmuffin. Det hela är faktiskt mycket fint! Najs folk att arbeta med, de flesta skåningar det är najs! Äntligen folk som förstår storheten i detta och som kan babbla Prostens Barnbarn med mig. Men tungt arbete, väntar på att jag snart får utnyttja mina skattepengar i detta land..^^.

Det andra jobbet är BR, och detta är jag så sjukt lycklig över! Trodde väl aldrig att jag skulle kunna få betalt för att lattja i en leksaksaffär men sedär, där börjar jag jobba på fredag.

I början tyckte jag att vårt kollektiv var mycket fint men nu efter ett tag är det ofta ganska frustrerande att aldrig få vara själv, bo på 10kvm och aldrig ha en ledig kastrull. Men wattehell hyran är fab! läget.. så jag vi bor nog kvar om det passar herrskapet. Sist jag skrev visste jag inte så mycket om Oslo, om alla stadsdelar, vad som fanns att göra etc. Det har dock visat sig att det finns många fina delar att hänga på om solen någongång kan infinna sig!!!! Det är dock otroligt dyrt vilken kanske inte är några news, och det regnar och blåser en del. Men Oslo kan ha sina stunder. 

Jag jobbar mest, Amanda också och vi hoppas att kunna komma härifrån i september för att göra vår rundtripp som planerat.

Jag är så jävla trött nu så det blir en tråkig uppdatering men still! right? Jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar, det är så jävla sugit att läsa en blogg som aldrig uppdaterar. Här får ni lite bilder iaf och en frän låt. Saknar er alla därhemma förbövelen.. era kossor. puss och lavv /OFörsta helgen var vi on top of the world, drinks apetizers! Vi gick till Dolly Dimples för en frän pizzabuffet och LÄSK. omg i would kill for one of those now!SJOKO Lunarstorm ftw


Purre till er alla!Mandi knows her fasta meloner, actually thats one of the few things she does well :*


Is-kräm äro vår last..Efter glass måste vi ut och springa en runda och göra lite situps på bollen. Mandan har hittat en fräsch brygga att göra tantgym på här kan man ligga o spejja stekare och ekta sjöstjernor. Efter vår visit hörde jag ryktas att de sprejat PRIVAT över hela plejset. WHY MUST THERE ALWAYS BE A PROBLEM!?
Olivia gick på en meget stor second hand på Grünerløkka efter en av våra mindre kända systerfighter och fann en exakt likadan skinnhud till Vbro som han själv eldade upp. 


KB 20 på Karl Johan en kakdisk som hotar mig varenda jävla dag


Min boss Mona hytter med fingrarna för att visa hur jag ska föra mig bland folk


Gick ut för att finna mig ett par brillor på brilleland. Dom här kände jag mig som att jag skulle ut och sova i. 


Och de här såg jag ut som en galen fysiker i + att jag insåg att jag är i stort behov att ett smärre hårklipp. Letandet fortsätter..

sweet-fancy-moses


RSS 2.0