This is it!

Oh well! Jag trodde för ett ögonblick att Michael Jacksons film "This is it" inte skulle komma till biograferna i Helsingborg men ack så fel jag hade! 5 biljetter är kirrade tills på lördag och Olivia är i extas. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska ha för ställ. (Victors sägning "ställ". Han tycker att det låter så fånigt när jag uttrycker mig i bloggord "outfit", NEJ STÄLL!")

Jag bugar och bockar för kungen av träden.




Kommentarer
Postat av: Astrid C

sv: vad roligt att du är intresserad av detta!



ska svara på dina frågor.

* Jag går första året på Drottning blankas gymnasium skola och går Stylist som linje, så efter studenten så är jag färdig utbildad make up artist och hudterapeut. det finns utbildningar som är ungefär i ett år men dom koster ju en hel del med!



* skolan är underbar och jag älskar den etremt mycket! På var våran skola så finns det 4 inriktningar. Man kan gå el programet, samhäll programet, Stylist programet och frysör programet.



* Det vi får göra är att lära oss allt om smink och hudvård. På Torsdagar och fredagar så får vi hela dagarna på oss att sminka och lära oss om hudvård. Det är helt otroligt roligt



* Jag upplever det som det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv. Jag är otroligt stolt över att jag har valt denna linje och trivs otroligt bra på min skola.



kram

2009-10-30 @ 14:18:12
URL: http://soufflee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0