på mitt jobb är jag stor och stark

Hej jag heter Olivia. Jag bor i Helsingborg. tyvärr. Jag jobbar på ett företag som har hand om webbhotell, vi jobbar alltså med datorer. Inte jag. Jag jobbar med Facebook och uppsägningar men det är en annan sak. Ibland delar jag även ut frukt på fruktstunden på måndagarna. Detta är mitt jobb.

På min arbetsplats ser det ut ungefär som en coolt inredd lagerlokal med krokar i taket och med ex antal lan pågående på varje våning med sjuhundrafemtioelva cola-burkar, sjutusen Red Bull och en miljon sladdar i omlopp över under och mittemellan.

Jag sitter på den nedersta våningen och nästan alla andra på den övre men det finns en bro som man kan stå på och glo ner på mig på, ingen orkar ta sig nerför trapporna då man får sig en smärre hjärtinfarkt med lungemfysem om man mot förmodan skulle få för sig att gå i alla våra trappor med undantaget om man ska gå till den närliggadne MästerLivs för att köpa mer gotter.

På eftermiddagen utspelar sig följande

F ställer sig på bron redo och fullt med adrenalin med en plastpåse med dagens skörd av post som jag ska skicka iväg åt na. Detta har han fäst med gem med ett grönt snöre i. Sedan firar han ner påsen till mig på nedervåningen ungefär som en fiskdamm och jag får napp.

Detta är atmosfären på mitt jobb. lathet. red bull. datorer. lan. snus. jag gillar det!


På mitt jobb är jag stor och stark.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0