the truthWhen the truth is,
I miss you.
Yeah the truth is,
That I miss you so.


på en tågstation i skåne

Just nu befinner jag mig på en tågstation någonstans i Skåne. Det är skånska som talas här. Jag ser en svart rullväska med nametag på, den ser ytterst skum ut och två poliser kom nyss och lyfte bort den för inspektion. Jag tar nog tåget hem snart, om tjugo minuti en kvart blir lagom. Har redan suttit här en timme och tittat på folk. Blivit skrattad åt av ett fjortisgäng. Jag lyssnar på Coldplay och tycker lite synd om mig själv. Lovers in Japan. På repeat. Så jävla synd om mig. Två sprut för ja, ett sprut för nej OCH HON GRÅTER. Nej inte för att jag är lonely planet utan för att ett gammalt par satte sig framför mig nyss, ätandes på Burger King. Och darrade med sina fina rynkiga händer. Så fina. De hade en basker och grå låderock. Söta svarta skor från Ecco och glasögon på nästippen. Fantastiska varelser. En man stirrar. Han satte på sig glasögonen nyss för att inspektera om jag verkligen var så flottig i hyn efter ett kycklingmål och ett cheeseburgermål med plusmeny på Burger King. Måste banta. Pratade nyss med min kärlek. Som inte är min kärlek längre. Inte på det viset iallafall. Nu måste jag hitta något att fylla ut hjärtesorgen med. Snus. Fyfan. Det rinner och jag känner hur min glugg och fläskkotlett blir större. Alla sittplatser är upptagna. En cowboyhatt spatserade nyss förbi. Med pumaskor. Vilken combo va? Men han såg snäll ut iallafall.

Amanda har svininfluensa och festar. Victor har sin pojkvän från Umeå på besök och spelar bilspel. Attan vaknade nyss. Christofer är på fest. Emola jobbar. Erika är på släktkalas. Päronen är på The Tivoli och kollar på stripshow.  Elin är med sin loverboi. Jag sitter ensam på en tågstation. Nu går tåget. Och de andra sitter på berget och äter smörgåsar. RYCK UPP DIG OLIVIA


Fyfan vad tragisk jag är.


Söndags-ställ

Klänning: Spirit Stores FEMME

Jeansväst: Pimpad jeansväst från Humana SecondHand med säkerhetnålar i alla dess former fastsydda i ryggen tillsammans med brosch från FRAMTID SecondHand

Vit filthatt: FRAMTID SecondHand

YourModa

Åh titta här! Kan du säga Abra Cadabra Simsalabim? Kolla in denna länken hos VeroModa jag tycker att det är en fabulös tävling faktiskt. Du ska helt enkelt designa en klänning utifrån de verktyg, färger, mönster och material som siten ger dig. Den som får högst betyg och bäst kommentarer får sedan sälja sin kreation i VeroModas affärer till våren-10. Jag roade min förmiddag med detta och jag tycker faktiskt att resultatet blev riktigt c00lio, aight?


RÖSTAMadameRevolution

En perfekt sommarklänning i vackert material och häftig färg som lämnar tankarna åt en söt babydoll.
Kan matchas till rock-chic , sockersött och fashionistan. Ärmarna är halvlånga för att få ett smalt och följsamt intryck på modellen med lite bredare axlar för längd och struktur. Markerad midja som för fram modellens kvinnliga former såsom höfter, midja och byst; en bra kontrast till de tighta ärmarna. En lång klänning som slutar under knäna för att skapa längd och den insydda nederkanten gör klänningen till en helhet. För att kompensera upp detta ganska påklädda plagg är urringningen något djupare. Färgen passar de flesta hudtyper då de röda prickarna går både i blått och gult.

En klänning som är både lekfull, stilren och passar alla kroppsformer, stilar och framhäver det bästa hos kvinnan!


x/O


FIESTA

NU BLIR DET KALAS FÖR DAS ALLES SLANT!

look how far back it goes.. its like a tooth!

Kommer ni ihåg när jag berättade att jag skulle bleka mina tänder? Ja, jag gjorde faktiskt det och det syntes en jäkla skillnad måste jag meddela. Jag var dock tvungen att avbryta efter typ halva tiden för det ilade något förjävligt i mina tänder, vilket tydligen inte var så ovanligt om man är i min ålder. Dock blev jag mycket nöjd iallafall! Ska nog köra på en omgång till snart, tänkte ju även fylla igen min glugg men jag tänkte att whatteheck, det är Olivia liksom, flaw i ett nötskal.
Litet resultat.
Jag anser att jag är hiskeligt duktig på att imitera en orch på den sista bilden.

stick it

ooh snart klar med halsduken till lilla Rebecka och jag stickar för fulla muggar med SEinfeld och Gossip Girl i bakgrunden! Här är ett litet smakprov på hur den kommer att se ut when it´s all done.. det ska sys lite också och stickas lite längre, så sen får ni se hela skapelsen!
PHOTO/BOOTH for the win!
x /o (som V uppfann btw) you see? you see the irony?

calm.

Okej nu är jag på bättre humör! Man blir lite smått nedstämd när sådant händer faktiskt men det går snabbt över igen. Jag förstår inte riktigt hur många tänker, jag vet inte hur många gånger jag har blivit utsatt för ringningar av random peeps som säger knasiga sexuella saker över telefon, eller ännu fler gånger man har blivit utsatt för glåpord som hora,fitta,slampa,emo (för att jag har kort hår) och andra ord. Människor som jag aldrig har sett eller pratat med gör detta inte bara mot mig utan säkert mot många av er. Ibland har det även hänt att.. ja ni vet när någon går förbi en och sträcker ut handen och klämmer till en på rumpan eller liknande. Det är fullständigt förkrossande nedvärderande och jag blir så fruktansvärt förbannad!

De gånger detta har hänt (gudbevars inte så ofta ändå) har jag inte kunnat hålla klaffen utan försökt att konfrontera dessa människor, vad fan håller du på med? Tycker du att jag är en hora? Känner du mig?

Då kommer det antingen fler ord eller så blir vederbörande tyst och chockad över att någon sagt till och inte bara glömt och gått förbi. Gör det! SÄG TILL. För vem fan har rätten att behandla dig så? Jag har tendens till att bli arg på människor jag inte känner lätt, att tycka både det ena och det andra tyvärr men de flesta är fan-ta-mig riktiga jävla ***********skor. JÄVLA MÄNNISKA. :) .


.wake.up.call.

Idag tänkte jag berätta om min helg som varit. Men precis när jag skulle ta mig för att öppna upp och skriva ett nytt inlägg i bloggen ringer en man till min telefon på jobbet. Fullständigt vidrigt. Inte att det är en man som ringer, jag är van att prata med män då hela min arbetsplats består av killar och det oftast är tekniker som ringer min telefon som i de flesta fall brukar vara killar. Men detta var vidrigt. Jag tänker att klockan 09.59 på en tisdagsmorgon borde människor ha bättre saker för sig än att ringa och stöna i telefonen och berätta för en att de vill ha telefonsex. Varför sitter han hemma i sin sunkiga lägenhet under jorden och gör sånthär? Finns det INGET bättre för denna patetiska människa att hitta på? Sorgligt. Nej jag blev faktiskt riktigt illa till mods. snus.nu.

BRB roligare inlägg senare.


RSS 2.0